Ξέρατε το Νέο Κ.Κ.Ε.;;; Δεν Είναι Πλάκα! Κόμμα Κάνναβης Ελλάδας!


Μια ομάδα πολιτών -με τη συμπαράσταση 4.000 υποστηρικτών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- ξεκινάει τις διαδικασίες για την ίδρυση του πρώτου... «Κόμματος Κάνναβης Ελλάδας»! Όπως αναφέρουν οι ίδιοι:
«Είμαστε μια ομάδα πολιτών που αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να κινήσουμε τις διαδικασίες για την ίδρυση πολιτικού κόμματος, με την επωνυμία «Κόμμα Κάνναβης Ελλάδας» (Cannabis Party of Greece). Είμαστε κόμμα ειδικού σκοπού, με κύριο αίτημα μας της νομιμοποίηση της Κάνναβης (χρήσης και καλλιέργιας) για βιομηχανική, φαρμακευτική και ψυχαγωγική χρήση, με την κατάλληλη τροποποίηση του υπάρχοντων νομικού και θεσμικού πλαισίου».
ΠΗΓΗ

on 6:17 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

1 blogger-facebook for Ξέρατε το Νέο Κ.Κ.Ε.;;; Δεν Είναι Πλάκα! Κόμμα Κάνναβης Ελλάδας!

 1. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ.....
  ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΚΥΝΟΦΙΛΟΥΣ !!!!
  ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ !!!
  ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ !!!
  ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ !!!!!
  ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!! ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΓΑΜ_ _ Μ_ _ _ Ε !!!! ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.... (που ελεγαν στο χωριο μου)

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.