ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ - ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ


Την Κοινοβουλευτική του δύναμη επιχειρεί τώρα να διευρύνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος με την συγκρότηση της Λαϊκής Ενότητας, αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη του ελληνικού Κοινοβουλίου. Για πολλούς...
η ένταξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι δεδομένη, ωστόσο στο σημερινό ραντεβού της Προέδρου της Βουλής με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που είναι σε εξέλιξη δεν αναμένεται να βγει άσπρος καπνός. Λίγο πριν την συνάντησή τους άλλωστε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεκαθάρισε ότι δεν θα συζητήσουν σήμερα το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Στο στόχαστρο όμως του Παναγιώτη Λαφαζάνη φαίνεται ότι ειναι και ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Λαφαζάνης και Βαρουφάκης βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή» και είναι θέμα ωρών να υπάρξουν εξελίξεις.

Πάντως και κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι συνομιλεί με όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΗΓΗ

on 5:28 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ - ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.