«Βλέπω ότι μαύρισες και γράφεις ότι εγώ κάνω μπάνια» – Το καρφί Τσίπρα για τις διακοπές


Δεν ξέρω πώς ανακαλύπτει κάθε φορά ο Πρωθυπουργός ποιοι…μαύρισαν και ποιοι όχι, αλλά δεν χαρίζεται σε κανέναν. Να, πάρτε για παράδειγμα τον επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη, που όταν τον συνάντησε στο γεύμα αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ήταν «πώς μαύρισες έτσι, Σταύρο;».

Την Παρασκευή συνάντησε συνεργάτη μου στη Βουλή και αντί οποιουδήποτε άλλου χαιρετισμού, του είπε «βλέπω ότι μαύρισες και γράφεις ότι εγώ κάνω μπάνια».

Γιατί τα λέει όλα αυτά άραγε; Ισως επειδή γνωρίζει πως δεν υπάρχουν για αυτόν εφέτος διακοπές;

Αλλωστε «όχι» ήταν η απάντησή του κάθε φορά που τον ρωτούσαν αν θα πάει έστω και για λίγες ημέρες διακοπές.

Ακόμη και όταν ο γαλάζιος περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός τον προσκάλεσε να περάσει λίγες ημέρες στην περιφέρειά του, είπε «εφέτος δεν έχει διακοπές».

Πηγή: “ΒΗΜΑτοδότης”
ΠΗΓΗ

on 12:47 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for «Βλέπω ότι μαύρισες και γράφεις ότι εγώ κάνω μπάνια» – Το καρφί Τσίπρα για τις διακοπές

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.