Λαφαζάνης: Στόχος η ανάδειξη της Λαϊκής Ενότητας σε τρίτο κόμμα


Η ανάδειξη της Λαϊκής Ενότητας σε τρίτο κόμμα στις προσεχείς εκλογές, είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”, τονίζοντας πως το κόμμα θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών.
“Η τάση που έχει η Λαϊκή Ενότητα είναι να πάει πολύ ψηλά και να έχει έναν θεμελιώδη ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις”, δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης και κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ότι “η πόλωση που προσπαθούν να διαμορφώσουν είναι γελοία διότι είναι συνέταιροι στο τρίτο μνημόνιο. Μαζί ψηφίσανε το τρίτο μνημόνιο και το πρόγραμμα τους θα είναι το τρίτο μνημόνιο επομένως οι διαφορές τους είναι πάρα πολύ περιορισμένες και ασήμαντες”.
Ο κ. Λαφαζάνης άσκησε εκ νέου κριτική στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι “με την πολιτική απόφαση του να συνομολογήσει το νέο τρίτο μνημόνιο πέρασε στην άλλη όχθη και εμείς δεν μπορούσαμε να συνυπάρχουμε σε ένα πολιτικό σχήμα του οποίου η ηγεσία ψήφισε το μνημόνιο, συνομολόγησε το μνημόνιο και θέλει να εφαρμόσει μνημονιακές πολιτικές”, σημειώνοντας πως το τρίτο μνημόνιο “γι” εμάς ήταν απαράδεκτο και αποτέλεσε την αιτία του διαχωρισμού μας” και ότι δεν δέχτηκε ότι υπήρχε εναλλακτική λύση.
Επανέλαβε δε, ότι η άλλη λύση είναι η έξοδος από την ευρωζώνη, το πέρασμα στο εθνικό νόμισμα “προκειμένου να το αξιοποιήσουμε ως εργαλείο και να εφαρμόσουμε στη χώρα ένα αντιμνημονιακό ριζοσπαστικό προοδευτικό δημοκρατικό πρόγραμμα ανόρθωσης και ανασυγκρότησης της Ελλάδας. αυτός που φεύγει από την γερμανική φυλακή υψίστης ασφαλείας που λέγεται ευρώ καταστρέφεται; Αυτό είναι μια τρομοκρατία”.
Η Λαϊκή Ενότητα δεν λέει ότι ο δρόμος είναι ανθόσπαρτος, τονίζει ο κ. Λαφαζάνης επισημαίνοντας πως “δεν έχουμε κανένα μαγικό ραβδί, δεν υπάρχουν ανθόσπαρτοι δρόμοι τώρα, οι δρόμοι που πρέπει να ακολουθηθούν έχουν τις δικές τους δυσκολίες το θέμα είναι όμως ποιος δρόμος, ποια επιλογή. Έχει ελπίδα και προοπτική για τον τόπο”.
ΠΗΓΗ

on 2:18 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Λαφαζάνης: Στόχος η ανάδειξη της Λαϊκής Ενότητας σε τρίτο κόμμα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.