Μανώλης Γλέζος: «Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια».


Καθ’ οδόν προς τη Λαϊκή Ενότητα ο Γλέζος

– Ο Μανώλης Γλέζος άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συμπόρευσής του με το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς -απαντώντας σε σχετική ερώτηση- ανέφερε πως εξακολουθεί να αγαπά τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά «φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια».

Συγκεκριμένα, όπως είπε στο Mega, όλα τα θέματα είναι ανοιχτά, αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι υποτάχθηκε στους δανειστές, καθώς και ότι αγνόησε το ενιαίο κόμμα αποφασίζοντας να πάει σε εκλογές με λίστες.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε κατάργηση της δημοκρατίας.

«Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά. Με ποιους θα πρέπει να συμπορευθούν οι δυνάμεις που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από τους στόχους τους οποίους βάζουν. Αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους δεν υπάρχει καμία αντίρρηση» δήλωσε.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι εξακολουθεί να τον αγαπά, ωστόσο στην ερώτηση αν θα είναι δύσκολο να βρεθεί απέναντί του με το κόμμα Λαφαζάνη απάντησε: «Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια».
ΠΗΓΗ

on 9:11 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Μανώλης Γλέζος: «Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια».

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.