Όλη η αλήθεια! Γιατί μπορεί να πέφτουν έξω οι τελευταίες δημοσκοπήσεις;Την άποψη τους για τις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται...
στο τέλος Αυγούστου εξέφρασαν μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM, 104,9, οι επικεφαλής των εταιρειών δημοσκοπήσεων INTERVIEW, Δημήτρης Βασιλειάδης, και ΠΑΛΜΟΣANALYSIS, Πασχάλης Τεμεκενίδης.

"Πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου έχει επιστρέψει, αν βέβαια, είχε φύγει σε διακοπές", είπε ο κ.Βασιλειάδης, ο οποίος διευκρίνισε ότι" οι δημοσκοπήσεις που γίνονται, ισχύουν για την επόμενη Κυριακή και όχι για τις 20 Σεπτεμβρίου..

Ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι η πρόβλεψη της έρευνας της εταιρείας του κάνει λόγο για εννεακομματική βουλή, με αποτέλεσμα να δείχνει απίθανος ο σχηματισμός αυτοδύναμης κυβέρνησης, ενώ σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο αύξησης της αποχής, είπε ότι στην έρευνα καταγράφεται ποσοστό αναποφάσιστων 15%, αλλά αυτό δε μπορεί να καταχωρηθεί μόνο ως αποχή.

Από την πλευρά του, ο κ.Τεμεκενίδης είπε ότι, παρά το γεγονός ότι γίνεται σωστή αποτύπωση δημογραφικών στοιχείων, ενδέχεται να υπάρχει λάθος κοινωνικοοικονομική αποτύπωση, γιατί τα κοινωνικά στρώματα που κάνουν διακοπές δηλαδή τα οικονομικά ισχυρότερα στρώματα, απουσιάζουν από τη δειγματοληψία σε μεγαλύτερο βαθμό κι αυτό μπορεί να δημιουργεί πολιτικές στρεβλώσεις.

Ο κ.Τεμεκενίδης εξέφρασε την άποψη ότι η κήρυξη της προεκλογικής εκστρατείας θα δώσει "ίσως καλύτερη αποκρυστάλλωση των τάσεων στο δρόμο για τις εκλογές".
ΠΗΓΗ

on 7:09 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Όλη η αλήθεια! Γιατί μπορεί να πέφτουν έξω οι τελευταίες δημοσκοπήσεις;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.