Μαξίμου: Η Κωνσταντοπούλου συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή


Με ένα σκληρό σχόλιο απαντούν οι κυβερνητικοί κύκλοι στις δηλώσεις που παραχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά το τέλος της συνάντησής της με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη...


«Συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή» σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Νωρίτερα, πηγές του Μαξίμου ανέφεραν πως ο θεματοφύλακας του Συντάγματος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πως οι δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου αποτελούν μηδενισμό της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης, άποψη που δεν τόλμησε να αναφέρει ούτε η πιο σκληρή αντιπολίτευση.

Πιο σκληρή γλώσσα χρησιμοποιούν συνομιλητές του ΑλέξηΤσίπρα που έκαναν λόγο για παραλήρημα αλαζονείας και κρίση εξουσιομανίας από την πλευρά της προέδρου της Βουλής, η οποία, όπως λένε, συμπεριφέρεται ως δικτάτορας.

Επίσης, κύκλοι και από την Προεδρία της Δημοκρατίας, σημείωναν για την κ. Κωνσταντοπούλου: «Ουδέν σχόλιον, διότι από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου».
ΠΗΓΗ

on 6:08 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Μαξίμου: Η Κωνσταντοπούλου συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.