Κουίκ: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ θα φέρει το τέλος του μονοπωλίου της DIGEA (video)


Στον νέο τηλεοπτικό νόμο που αναμένεται να αλλάξει ριζικά το τηλεοπτικό τοπίο αναφέρθηκε ο υπουργός συντονισμού του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΝΑ CHANNEL, επεσήμανε πως, ως δημοσιογράφος αντιλαμβάνεται την διάκριση πανελλαδικών...
και περιφερειακών μέσων τονίζοντας πως στα περιφερειακά μέσα εν αντιθέσει με τα πανελλαδικά η δημοσιογραφία και η ενημέρωση στέκεται ψηλά. Ο κ. Κουίκ πήγε ένα βήμα παρακάτω μιλώντας για προσπάθεια καθυπόταξης των περιφερειακών καναλιών από τα πανελλαδικά όπως για παράδειγμα μέσω της DIGEA.

Ο υπουργός προανήγγειλε το τέλος του μονοπωλίου της DIGEA μέσω της δημιουργίας μίας νέας ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην ανάγκη εξαίρεσης των περιφερειακών ΜΜΕ από την φορολόγηση 20% επί των διαφημίσεων.


ΠΗΓΗ

on 5:46 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Κουίκ: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ θα φέρει το τέλος του μονοπωλίου της DIGEA (video)

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.