ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ : O ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...

Να ζητήσουν συγγνώμη από το Ποτάμι καλεί τον Πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης,...
αναφερόμενος στην παραδοχή του Αλέξη Τσίπρα περί του σχεδίου β’.


Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Βελβεντό Κοζάνης, ο πρόεδρος του Ποταμιού υποστήριξε ότι  «ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά όταν το Ποτάμι αποκάλυψε στη Βουλή ότι υπάρχουν άνθρωποι στο υπουργείο Οικονομικών που επεξεργάζονται ένα Plan B».«Νομίζω ότι απαιτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον πρωθυπουργό να ζητηθεί μια συγνώμη από το Ποτάμι που υπεύθυνα είχε πει στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει Plan B» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.Παράλληλα, υποστήριξε ότι «έχουμε πολλές απορίες για το πώς έδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, για το πώς έδρασε το λόμπι της δραχμής μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, πώς έδρασαν κάποιοι υπουργοί.Όσον αφορά τις ποινικές ευθύνες του κ. Βαρουφάκη, σημείωσε ότι οι εισαγγελείς μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και εμείς οι πολιτικοί, καλύτερα να μην εμπλεκόμαστε.

«Ο ελληνικός λαός πληρώνει πάρα πολύ ακριβά την προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.
ΠΗΓΗ

on 12:55 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ : O ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.