ΒΟΜΒΑ! Αυτά είναι τα νέα ΑΤΜ που έρχονται στην Ελλάδα - Αποκαλύπτουν την αλήθεια... [photo]


Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Γιάνη Βαρουφάκη...
για παράλληλο νόμισμα, φαίνεται πως θα πάρει σάρκα και οστά, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Η BTCGreece, η οποία είναι η πρώτη εταιρία συναλλαγών με bitcoin έχει σχέδια εγκατάστασης 1.000 Bitcoin ATM σε όλη την επικράτεια, σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή πλατφόρμα των Bitcoin, Cubits, όπως αναφέρει το newsmoney.gr.

Ο ψηφιακός αυτός τρόπος συναλλαγών έχει αποτελέσει λύση για αρκετούς, ήδη, που θέλουν να παρακάμψουν το σύστημα των εν ενεργεία κεφαλαιακών ελέγχων, οι οποίοι μετρούν ήδη δύο και πλέον μήνες και εμποδίζουν πολλές τραπεζικές ενέργειες, δυσκολεύοντας κατά πολύ εταιρίες οι οποίες πρέπει να αποπληρώσουν συνεργάτες στο εξωτερικό.

Το Bitcoin επέδειξε άνοδο τον Ιούνιο, εν μέσω αναφορών πως αρκετοί Έλληνες ήταν αυτοί οι οποίοι έτρεξαν να το χρησιμοποιήσουν έτσι ώστε να παρακάμψουν το εμπόδιο των capital controls. Δεν υπάρχουν, όμως, στοιχεία τα οποία να αναφέρουν πόσοι το έχουν ήδη κάνει, αφού η εκ φύσεως αποκεντρωμένη σύσταση της λειτουργίας των Bitcoin, δεν επιτρέπει την καταμέτρησή τους.

Τα ΑΤΜ των Bitcoin έχουν ήδη εδραιωθεί σε άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία και η Ισπανία.
ΠΗΓΗ

on 11:49 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΒΟΜΒΑ! Αυτά είναι τα νέα ΑΤΜ που έρχονται στην Ελλάδα - Αποκαλύπτουν την αλήθεια... [photo]

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.