ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Σε ανάκριση ο Γιώργος Τράγκας για ανακριβές «πόθεν έσχες»

Σε ανάκριση ο Γιώργος Τράγκας για ανακριβές «πόθεν έσχες»


Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του Πρωτοδικείου βρίσκεται ο δημοσιογράφος και  εκδότης ημερήσιων εφημερίδων και περιοδικών εκδόσεων Γιώργος Τράγκας για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Την υπόθεση ερευνά η 16η ειδική ανακρίτρια για κακουργηματική απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων που σύμφωνα με δικαστικές πηγές αγγίζουν τα 10 εκ ευρώ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το σκέλος της έρευνας που αφορά τις καταθέσεις του δημοσιογράφου στη λίστα Λαγκάρντ έχουν ανάλάβει οι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης.
Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε, περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 10 εκατ. ευρώ, δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες.
Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρέθηκε στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας.
Ο Γιώργος Τράγκας έχει ήδη αναφερθεί στο θέμα:
«Είναι μια υπόθεση από το 2012 που εκκρεμεί στον ανακριτή. Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελεγκτές σε βάθος δεκαετίας. Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη δωρεά σπιτιού ο οποίος καταβάλλεται».
ΠΗΓΗ

on 11:43 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Σε ανάκριση ο Γιώργος Τράγκας για ανακριβές «πόθεν έσχες»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.