Έτοιμος να κυβερνήσει ο Μεϊμαράκης – Τι θα κάνει τις πρώτες 100 μέρες


Σχέδιο 100 ημερών για την επανεκκίνηση της οικονομίας επεξεργάζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές.

Σε συνέντευξή του στο euro2day.gr ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε:

«Πρώτο μέλημά μας είναι η συγκρότηση κυβέρνησης συνεννόησης και συνεργασίας με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, για να βάλουμε μπρος, το συντομότερο δυνατόν, ένα εθνικό σχέδιο με το οποίο θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και θα βγάλουμε τη χώρα απ” το αδιέξοδο. Παράλληλα, θα στείλουμε στους εταίρους μας το μήνυμα ότι μπορούμε να συζητάμε και να συνεννοούμαστε μεταξύ μας.

Δεύτερον, η σύσταση μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, ώστε να συζητούνται και να αποτιμώνται σε κάθε αξιολόγηση οι υποχρεώσεις μας.

Τρίτον, η συγκρότηση ομάδας επιστημόνων και ειδικών, η οποία θα επεξεργαστεί το εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας κατά τομέα, νομό και περιφέρεια.

Τέταρτον, υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και επανεκκίνηση των μεγάλων έργων που έχουν μπλοκάρει.

Πέμπτον, η σύνταξη ενός σωστού, ορθολογικού προϋπολογισμού. Και ασφαλώς, η εφαρμογή συντονισμένων πολιτικών για τον περιορισμό της ύφεσης και την αύξηση των δημόσιων εσόδων, ώστε να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε επιτυχώς τα δημοσιονομικά μέτρα».
ΠΗΓΗ

on 11:54 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Έτοιμος να κυβερνήσει ο Μεϊμαράκης – Τι θα κάνει τις πρώτες 100 μέρες

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.