"Αεροαπόβαση" Ρώσων στη Συρία! 15 μεταγωγικά αεροσκάφη έχουν στείλει σε 15 μέρες


Ένα ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος κάθε μέρα προσγειώνεται τις τελευταίες ημέρες 15 ημέρες στη Συρία. Οι δυνάμεις και τα υλικά που μεταφέρουν οι Ρώσοι δείχνουν και την ένταση της κλιμάκωσης που επιχειρούν στην στρατιωτική τους παρουσία στη Συρία.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο...
, “ένα μεταγωγικό αεροσκάφος προσγειώνεται καθημερινά στη στρατιωτική βάση Χμέιμιμ» που βρίσκεται στην επαρχία της Λαττάκειας, βασικό προπύργιο του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
Όλα τα μεταγωγικά αεροσκάφη συνοδεύονται στις πτήσεις τους από και προς τη Συρία από μαχητικά αεροσκάφη της ρωσικής αεροπορίας.

Είναι προφανές ότι παρά τις δημόσιες δηλώσεις ανησυχίας από τις ΗΠΑ για την “αναβάθμιση” της ρωσικής στρατιωτικής παρουσίας στη Συρία, όλες αυτές οι κινήσεις της Μόσχας έχουν την αποδοχή της Ουάσινγκτον η οποία βλέπει θετικά την αποφασιστική παρέμβαση που μπορεί να έχει η Ρωσία στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού κράτους. Από την άλλη όμως φοβούνται ότι οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την κυβέρνηση Άσαντ και θα επιτεθούν εναντίον συριακών, κουρδικών ή μετριοπαθών ομάδων τις οποίες υποστηρίζει η Ουάσινγκτον.
ΠΗΓΗ

on 6:03 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for "Αεροαπόβαση" Ρώσων στη Συρία! 15 μεταγωγικά αεροσκάφη έχουν στείλει σε 15 μέρες

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.