Κρήτη: Σαλάχι επιτέθηκε σε λουόμενο - Στο νοσοκομείο με 18 ράμματα


Μια απίστευτη επίθεση δέχθηεκ λουόμενος σε θάλασσα στα Χανιά...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», ένας άνδρας που μένει στα Χανιά πήγε την Κυριακή το απόγευμα να απολαύσει την θάλασσα της Νέας Χώρας.

Και ενώ κολυμπούσε αμέριμνος, ξαφνικά, ένιωσε έναν έντονο πόνο στο πόδι. Και καθώς έβαλε το χέρι του για να δει τι συμβαίνει, ένιωσε και στο χέρι του έναν έντονο πόνο.

Ωστόσο, συνέχισε να κολυμπά. Βγαίνοντας, όμως, από τη θάλασσα, παρατήρησε ότι είχε δύο μεγάλες πληγές στο πόδι και το χέρι του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου, όπως αναφέρει το cretapost.gr διαπιστώθηκε ότι δέχθηκε επίθεση από ένα σαλάχι το οποίο του δημιούργησε τις πληγές.

Το αποτέλεσμα ήταν να φύγει από το νοσοκομείο με… 18 ράμματα!
ΠΗΓΗ

on 11:07 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Κρήτη: Σαλάχι επιτέθηκε σε λουόμενο - Στο νοσοκομείο με 18 ράμματα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.