ΖΩΗ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: η καλύτερη πρόεδρος της Βουλής από το 1974 ως σήμερα

Ανωνύμου του Έλληνος

Δεν μασώ τα λόγια μου! Εν γνώσει των συνεπειών του νόμου δηλώνω απερίφραστα ότι η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η καλύτερη Πρόεδρος της Βουλής από το 1974 έως σήμερα!

Τόσα χρόνια, δεκαετίες, το φασιστικό, με κοινοβουλευτικό φερετζέ, κράτος της αποικίας Γκραικυλίας...
, το έχουν θεσμικά τσιμεντάρει οι ξένοι επιβήτορες και οι ντόπιοι λακέδες τους κατά τρόπον ώστε να περνάνε εύκολα και χωρίς, έστω για τα μάτια του κόσμου, αντίδραση, αντιλαϊκά και αντιδημοκρατικά μέτρα, να γίνονται απανωτά κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, να περνάνε ερήμην μνημόνια, δια της περιφοράς δολοφονικά άρθρα, άπειρα ρουσφέτια σε κοιμισμένους στα έδρανα βουλευτές.

Δεν έπαιζε κανένα ρόλο ο Πρόεδρος της Βουλής, που κατά το Σύνταγμα ήταν, υποτίθεται τρίτος τη τάξη Πολιτειακός Θεσμός. Ήταν κάθε φορά αδρανές πολιτικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος σε τιμητική αποστρατεία, πλην με μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία, σε διαδικαστική αποστολή, να μπορεί η κυβέρνηση, κυρίως η ξενόδουλη εξουσία, να διεκπεραιώνουν και κοινοβουλευτικά στο φτερό και στο πόδι τις εντολές των αφεντικών.

Με δεδομένο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες, είναι Παππούλης σε τιμητική αποστολή για δεξιώσεις και βραβεύσεις (να υπογράφει όμως αδιαμαρτύρητα αντιλαϊκές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου), επιβάλλεται να έχει σημαντικές αρμοδιότητες ο Πρόεδρος της Βουλής. Μέχρι τώρα και οι δυο πολιτειακές θέσεις είναι ο δημοκρατικοφανής φερετζές του βαθιά αντιδραστικού πολιτεύματος.

Φάνηκε καίρια ο ρόλος τους στην εποχή των Μνημονίων.

Προεδρία Δημοκρατίας και Βουλής έδιναν ρεσιτάλ αντιδημοκρατικών και πραξικοπηματικών μεθοδεύσεων, που επέβαλε το κυβερνών κόμμα, κατ’ εντολή ξένων. Να περνάνε τα μέτρα για φέρετρο, που έστελναν σε αγγλικά κείμενα οι Βρυξέλλες να εφαρμόσουν οι ιθαγενείς Αθηνών. Έως σήμερα οι Πρόεδροι της Βουλής δρούσαν ως μαριονέτες.

ΠΗΓΗ

on 4:27 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΖΩΗ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: η καλύτερη πρόεδρος της Βουλής από το 1974 ως σήμερα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.