30% ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΕ ΤΟ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΑΥΤΙΑΣ!

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ;
Από την πρώτη... καλημέρα φαίνεται και σε αυτή την τηλεοπτική χρονιά ότι η μάχη για την τηλεθέαση τουλάχιστον ως προς την πρώτη θέση έχει ήδη κριθεί! Με 30% τηλεθέαση... 
ξεκίνησε ο Γιώργος Αυτιάς  έναντι 20% των Καμπουράκη -Οικονομέα, έληξε η πρώτη μεγάλη μάχη της χρονιάς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB. Ο Γιώργος Αυτιάς με πίνακες και παραδείγματα φώτισε όλες τις πτυχές των μέτρων που ψήφισαν 14 Αυγούστου τα κόμματα, ενώ πληροφορούμαστε ότι Μειμαράκης καιΤσίπρας ετοιμάζουν στασίδι στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Μεταξύ μας… ποιος πολιτικός αρχηγός δεν θα πήγαινε τρέχοντας  στην εκπομπή του 30%!
ΠΗΓΗ

on 10:16 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for 30% ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΕ ΤΟ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΑΥΤΙΑΣ!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.