«Εντός 5 μηνών θα χτυπήσουν οι τζιχαντιστές της ISIS που μπήκαν στην Ευρώπη ως μετανάστες»

Δεκάδες μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εισήλθαν στην Ευρώπη επωφελούμενοι από το κύμα μεταναστών προειδοποίησε την Παρασκευή ένας αυστριακός ειδήμονας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Kronen Zeitung...
, ο τ. Διευθυντής στο Γραφείο της Τήρησης του Συντάγματος και της μάχης κατά της τρομοκρατίας στην Αυστρία (BVT) ο Gert-Rene Polli, χαρακτήρισε την πολιτική της ευρωπαικής ασφάλειας  «τυφλή πτήση»....

«Η κατάσταση της ασφάλειας δεν μπορεί πια να διατηρηθεί υπό έλεγχο», εκτίμησε επισημαίνοντας τη συνεχή εισροή μεταναστών προερχόμενων από τη Μέση Ανατολή με προορισμό την Ευρώπη. Ο Polli, που σήμερα είναι επικεφαλής μιας εταιρίας πληροφοριών και δημόσιας ασφάλειας με έδρα τη Βιέννη επέμεινε στο γεγονός ότι «η μετανάστευση απόλυτα ανεξέλεγκτη» ενός σημαντικού αριθμού ατόμων παρουσιάζει έναν μεγάλο κίνδυνο.

Είναι φανερό ότι μέλη της ΙSIS είναι μεταξύ των μεταναστών και αξιοποιούν αυτήν την ευκαιρίαγ ια να δισεισδύσουν στην Ευρώπη και το πετυχαίνουν αυτό «χωρίς όπλο συνεχίζει ο Polli.

Cfchcg

Οι αρχές ασφαλείας της Ευρώπης έχουν μηδαμινές πιθανότητες να συλλάβουν τους υπόπτους τρομοκράτες ανάμεσα στους μετανάστες όπως οι γερμανικές αρχές που αυτή τη στιγμή είναι «απελπισμένες». «Οι μαχητές της ISIS δεν περιμένουν οι αρχές να τους συλλάβουν αυτοί θα επιτεθούν πρώτοι. Βλέπουμε να συμβαίνει αυτό εντός 5 μηνών το αργότερο», εκτιμά ο Polli. (krone 25/9/15)

on 11:32 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for «Εντός 5 μηνών θα χτυπήσουν οι τζιχαντιστές της ISIS που μπήκαν στην Ευρώπη ως μετανάστες»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.