Το ερωτικό ραβασάκι που έκανε άνω κάτω τη Βουλή


Ούτε τα νέα πρόσωπα, αλλά ούτε και τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου κέρδισαν την εντύπωση των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στη Βουλή για να καλύψουν το θέμα.

Την «παράσταση» έκλεψε ένα… ραβασάκι που είδε και φωτογράφισε ο Μενέλαος Μυρίλλας, για το sooc. Το κίτρινο χαρτάκι βρέθηκε σε ένα γυάλινο τραπεζάκι, έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου.

«Ποτέ μην σταματήσεις να χαμογελάς
ακόμη κι αν είσαι λυπημένος
γιατί ποτέ δεν ξέρεις
ποιος είναι ερωτευμένος με το χαμόγελό σου…», έγραφε.

Τώρα, ποιος είναι ο αποστολέας και ποιος ο παραλήπτης παραμένει άγνωστο. Για δημοσιογράφο πρόκειται; Για βουλευτή; Για υπάλληλο της Βουλής; Κανείς δεν ξέρει και όλοι ψάχνουν…
ΠΗΓΗ

on 5:36 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Το ερωτικό ραβασάκι που έκανε άνω κάτω τη Βουλή

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.