Οι αστυνομικοί σταθερά ψήφισαν τους νεοναζί
Σε μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά στα εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν μαζικά αστυνομικοί. Η νεοναζιστική οργάνωση μάλιστα, μετά και την κυνική ομολογία του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου, ανέβασε τα ποσοστά της σε κάποια εκλογικά τμήματα.

Στην Α’ Αθήνας, όπως αναφέρει το Βήμα, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής μειώθηκε ελαφρά σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 (από 7,05% σε 6,91%), ωστόσο στα τμήματα όπου ψήφισαν οι ένστολοι, με βάση τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, οι νεοναζί θριάμβευσαν, καθώς πήρε ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά του Ιανουαρίου και υπερδιπλάσια του μέσου όρου της.

Ειδικότερα, στο 802ο εκλογικό τμήμα στην οδό Αμπελακίων -κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, το οποίο είναι ένα από αυτά που ψήφισαν και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση οι αστυνομικοί- η Χρυσή Αυγή έλαβε 16,9% έναντι 14,37% που είχε λάβει τον Ιανουάριο του 2015. Σημειώνεται ότι στο ίδιο τμήμα το 2012, όταν τότε σε αυτό δεν ψήφιζαν αστυνομικοί, η Χρυσή Αυγή είχε λάβει ποσοστό μόλις 4,47%.

Επιπλέον στο 805ο εκλογικό τμήμα όπου επίσης ψήφιζαν αστυνομικοί η ακροδεξιά οργάνωση έλαβε 15% έναντι 12,67% τον περασμένο Ιανουάριο (το 2012 στο ίδιο τμήμα η Χρυσή Αυγή είχε πάρει ποσοστό 6,57% χωρίς ωστόσο συμμετοχή ενστόλων). Ακόμη στο 801ο εκλογικό τμήμα (όπου ψηφίζουν και αστυνομικοί) η Χρυσή Αυγή πήρε 15,94% έναντι 15,04% τον Ιανουάριο (το 2012 χωρίς ψήφο αστυνομικών είχε πάρει 6,32%).

Αν λοιπόν συνεκτιμηθεί ότι κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα ψηφίζουν περίπου 500-600 άτομα και ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν εκεί κυμαίνεται από 15% ως 30% επί του συνόλου των ψηφοφόρων, τότε με τη σχετική αναγωγή το ποσοστό των αστυνομικών που προτιμούν Χρυσή Αυγή κινείται μεταξύ 40-50% και με αυξητικές τάσεις.
ΠΗΓΗ

on 8:42 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Οι αστυνομικοί σταθερά ψήφισαν τους νεοναζί

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.