Επιμένει σε κυβέρνηση συνεργασίας ο Μεϊμαράκης


«Στόχος μας είναι να συστήσουμε μια διακομματική επιτροπή, με την συμμετοχή όλων των κομμάτων, ώστε να εκπονήσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο με συγκεκριμένο προσανατολισμό ως το Πάσχα του 2016 και να πάμε στους Εταίρους μας στην…Ευρώπη και να τους πούμε ότι έχουμε Σχέδιο και Πρόγραμμα, αντί της εφαρμογής Μνημονίου». Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε ομιλία του στον Βόλο προς τους εκπροσώπους των φορέων της Μαγνησίας. Τόνισε ότι επιμένει σε κυβέρνηση συνεργασίας, με σταθερή διακυβέρνηση του τόπου, όπου θα έχει την δυνατότητα να ζητήσει από τις Βρυξέλλες αναπτυξιακά μέτρα, αντί των υφεσιακών που ζούμε σήμερα.

Ο κ. Μεϊμαρακης ζήτησε επιπλέον να πάει ο κόσμος στις κάλπες με καθαρό μυαλό και να μην αδιαφορήσει, αφού προηγουμένως έχει συγκρίνει τι του επιφύλαξε η διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μας στοίχισε 90 δις ευρώ. Ζήτησε, επίσης, να βρει ο καθένας τους φίλους του και να τους εξηγήσει ότι έκαναν λάθος τον περασμένο Ιανουάριο που ψήφισαν Τσίπρα και πρέπει να επιλέξουν τώρα την Ν.Δ. «Θέλουμε ανθρώπους ικανούς και ηθικούς κοντά μας και δεν σκοτώνω την ελπίδα. Μπορούμε να σηκώσουμε ψηλά την κοινωνία και να βελτιώσουμε την κατάσταση» συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαρακης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την βεβαιότητα ότι όσο περνούν οι μέρες, η παράταξη του θα καλπάζει προς την κάλπη, ενώ για τους αντιπάλους του είπε ότι μπορεί και να έχουν καταρρεύσει δημοσκοπικά.

Ο κ.Μειμαράκης πριν φθάσει στον Βόλο, επισκέφθηκε τον Πτελεό και τον Αλμυρό όπου στο δημαρχείο συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και τον Δήμαρχο Δ. Εσερίδη ο οποίος του επέδωσε ομοίωμα παλαιού τυφεκίου της εποχής του 1821.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μεταβαίνει από το Βόλο, στη Λάρισα όπου στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου.
ΠΗΓΗ

on 7:23 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Επιμένει σε κυβέρνηση συνεργασίας ο Μεϊμαράκης

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.