Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ... ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ!!!


ΑΝΙΑΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Η πρώτη από τις οικογένειες που συγκροτούν το κόμμα της ΝΔ εμφανίστηκε με δικό της υποψήφιο. Πρόκειται για την οικογένεια Μητσοτάκη, η οποία, αν και διχασμένη, στηρίζει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος...
εμφανίστηκε χθες στα κανάλια για να καταγγείλει την οικογενειοκρατία. Ψηφίστε με για να καταργήσω την οικογενειοκρατία και να δώσω σε όλους ίσες ευκαιρίες είπε ο Κυριάκος, με αποτέλεσμα να βάλει τα γέλια ο κάθε πικραμένος.

Τώρα πώς γίνεται ο εκφραστής της οικογενειοκρατίας να καταργήσει τις βαρονίες και τις οικογένειες στη ΝΔ, δεν το γνωρίζουμε, αλλά βέβαια κανείς δεν πιστεύει ότι το εννοεί. Ο Κυριάκος υπόσχεται και πολλά άλλα που μας βάζουν σε υποψία. Όπως πάταξη της διαφθοράς, των σκανδάλων και των χαριστικών συμβάσεων στο Δημόσιο. Είναι επίσης γνωστές οι θέσεις του για τους δημόσιους υπάλληλους και το μεγάλο παράπονό του είναι ότι δεν πρόλαβε να τους απολύσει. Παρά τις διαφωνίες της Ντόρας Μπακογιάννη, η οικογένεια Μητσοτάκη και το επιχειρηματικό σύστημα που τη στηρίζει παραδοσιακά βρίσκονται στο πλευρό του Κυριάκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκληρός βραχίονας των επιχειρηματιών που στηρίζουν παραδοσιακά την οικογένεια Μητσοτάκη περιλαμβάνει μία οικογένεια η οποία ασχολείται εκτός των άλλων με πετρελαιοειδή και έναν επιχειρηματία ο οποίος έχει γίνει κυρίαρχος στις μεταλλικές κατασκευές, έχει επεκτείνει τις δουλειές του στο εξωτερικό, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζει και υψηλό δανεισμό στις ελληνικές τράπεζες.

Οι υπόλοιπες οικογένειες και οι βαρόνοι της ΝΔ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν, γιατί περιμένουν ακόμα το χρησμό του Κ. Καραμανλή, στον οποίο δικαιωματικά ανήκει το κόμμα. Όταν βγει λευκός καπνός από την Παναγή Κυριακού, θα τοποθετηθούν τόσο οι οικογένειες, όσο και οι υπόλοιποι μικρομέτοχοι του κόμματος.

Πάντως όλες οι τάσεις και οι βαρόνοι, εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, συμφωνούν στο να φύγουν τα στελέχη που προέρχονται από το ΛΑΟΣ, δηλαδή ο Άδωνης και ο Βορίδης. Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα.
ΠΗΓΗ

on 11:20 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ... ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ!!!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.