Γιατί δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της Ν.Δ. ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Δεν έχω αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους σχέδια, το μείζον δεν είναι να προστεθεί άλλος ένας ενδιαφερόμενος, αλλά να συζητήσουμε τι Νέα Δημοκρατία θέλουμε» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ερωτηθείς αν προτίθεται να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Ν.Δ., χωρίς πάντως να πει κατηγορηματικά πως δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα.

Θέλω να δω ποιοι θα είναι υποψήφιοι, να δω με ποιον μπορώ να έχω προσωπική ταύτιση, είπε, μιλώντας στο Star, ενώ στο ερώτημα τι θα έπραττε αν κατέβαινε ο κ. Αντώνης Σαμαράς, είπε πως θα τον στήριζε.
ΠΗΓΗ

on 12:18 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Γιατί δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της Ν.Δ. ο Άδωνις Γεωργιάδης

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.