Γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη δεν πήγε στην ομιλία στη Ρηγίλλης;

Η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε στο ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης όπου σήμερα... πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Αθήνα. Το "παρών" στην ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έδωσαν σημαντικά στελέχη του κόμματος, ωστόσο η Ντόρα Μπακογιάννη απουσίαζε.

Η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook: "Γυρίσαμε στο σπίτι μας! Μόλις προσγειώθηκα από το Παρίσι και το Συμβούλιο της Ευρώπης και έλαβα φωτογραφίες από τη συγκέντρωσή μας στη Ρηγίλλης. Πάμε όλοι μαζί να βάλουμε την Ελλάδα μπροστά!"


ΠΗΓΗ

on 12:02 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη δεν πήγε στην ομιλία στη Ρηγίλλης;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.