Μεϊμαράκης: Μιλάω έτσι επειδή έχω μεγαλώσει στα Εξάρχεια.


.“Δεν μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου…θα είμαι όπως γουστάρω. Ας μη με ψηφίσουν»  “Ζητώ από τους πολίτες να μην πάνε σε ψήφο διαμαρτυρίας. Δεν λύνει τα προβλήματα, μάλλον τα επιδεινώνει”, τόνισε το πρωί σε συνέντευξη του στο ΜΕΓΚΑ ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος σημείωσε επίσης ότι με τη στάση που κρατά ο Πρωθυπουργός είναι πολύ πιθανό η χώρα να οδηγηθεί ξανά σε εκλογές λίγους μήνες μετά.
«Αφού ρε κουμπάρε στις 12 Ιουλίου είχες αποφασίσει εκλογές, τι μας παραμυθιάζεις στις 24 Ιουλίου; Δεν καταλαβαίνει τι λέει, μπορεί να λέει ότι αποφάσισε στις 12 Ιουλίου να κάνει εκλογές και μετά να υπόγραψε τη συμφωνία;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Σε ερώτηση τι θα συμβεί στην περίπτωση που είναι μικρή η διαφορά υπερ της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι θα είναι αυτός που θα πάρει την διερευνητική εντολή. «Θα πάρω την εντολή και θα κρατήσω για χρόνια με μια κυβέρνηση αξίων» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε αντίθετη περίπτωση, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος με μικρή διαφορά ο κ. Μεϊμαράκης επανέφερε το όνομα του Γιάννη Δραγασάκη. «Αλλά ούτε αυτό δεν θέλει να συζητήσει. Εγώ επιμένω ότι θέλει να την κοπανήσει» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Μειμαράκης ανέφερε επίσης για το θέμα της αύξησης του ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία και στα φροντιστήρια στο 23% ότι υπάρχει κοινοτική οδηγία που δεν επιτρέπει τη φορολόγηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης και πρόσθεσε πως ζήτησε ραντεβού από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου, όπως είπε, να συζητηθούν θέματα όπως ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, το μεταναστευτικό και τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη φορολογία των αγροτών και τόνισε ότι θα συζητήσει το θέμα με τους δανειστές έχοντας προτάσεις.
Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν χαρακτηρισμοί του για τον κ.Τσίπρα όπως “ψευτράκος και πονηρούλης” ο Πρόεδρος της Ν.Δ. είπε  ότι “μιλάω έτσι επειδή είμαι Εξαρχειώτης. Δεν είδα να σας πειράζει όταν ο Αλέξης Τσίπρας μας έλεγε δολοφόνους της κοινωνίας ή έλεγε ιδού η Ρόδος έρχεται το πήδημα”.
“Δεν μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου. Ας μη με ψηφίσουν. Θα παραμείνω αληθινός και παρορμητικός”, τόνισε, σημειώνοντας ότι είναι άνθρωπος και μπορεί να έχει αστική ευγένεια, αλλά στη ζωή του θα είναι “όπως γουστάρει”.   “
Στην ιδιωτική μου ζωή θα είμαι όπως γουστάρω. Δεν θέλω να γίνω πρωθυπουργός για να αλλάξω τη ζωή μου”, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
ΠΗΓΗ

on 7:27 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Μεϊμαράκης: Μιλάω έτσι επειδή έχω μεγαλώσει στα Εξάρχεια.

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.