Άμεση επέμβαση της ΜΟΜΑ και στην Κεφαλονιά! Που οι χρυσοφόρες «απ’ ευθείας αναθέσεις» στους νταβατζήδες…


Μετά την Σκόπελο, η ΜΟΜΑ και στην Κεφαλονιά για να ανακουφιστούν οι πληγέντες. Αντί για παρέλαση «ευαίσθητων υπουργών» και υπογραφές απ’ ευθείας συμβάσεων με τους νταβατζηδες πάνω στο δράμα του Ελληνικού λαού, έκαναν «παρέλαση» τα στρατιωτικά οχήματα και αρχίζουν την αποκατάσταση των ζημιών. Τι γράφουν τα τοπικά μέσα:
Σε συνέχεια της ενημέρωσής μας για την εμφάνιση στρατιωτικών μηχανημάτων στην Κεφαλονιά προς βοήθεια των δημόσιων έργων, επιβεβαίωσαμε τα εξής:

Στο νησί μας έχει έρθει ομάδα του στρατού με επικεφαλής Συνταγματάρχη και 4 ειδικά μηχανήματα της 117ης πτέρυγας μάχης. Τα μηχανήματα τέθηκαν στην υπηρεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αυτά τα 4 μηχανήματα θεωρήθηκαν από τη πολιτική προστασία επαρκή για τις υπάρχουσες ανάγκες. Χαιρόμαστε που αντί παρέλασης υπουργών στο νησί μας ο Υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος φροντισε για την άμεση προσφορά βοήθειας παρότι η ΜΟΜΑ είναι απασχολημένη στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από ότι το νησί μας.
ΠΗΓΗ

on 7:22 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Άμεση επέμβαση της ΜΟΜΑ και στην Κεφαλονιά! Που οι χρυσοφόρες «απ’ ευθείας αναθέσεις» στους νταβατζήδες…

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.