Στηρίζει και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης

Την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, «για να αποδειχθεί ότι η αριστερά δεν είναι κατάλληλη μόνο για να αντιπολιτεύεται, αλλά και για να κυβερνά με ρεαλισμό και ευθύνη», ζήτησε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1, ο Φώτης Κουβέλης είπε:«Σήμερα είναι αναγκαίο να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταγράψει εκλογική νίκη στις προσεχείς εκλογές. Και η φροντίδα μου δεν είναι άλλη παρά να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και στην έξοδο της χώρας από τον θανάσιμο κύκλο της κρίσης. Το στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποδείξει ότι η αριστερά δεν είναι κατάλληλη μόνο για να αντιπολιτεύεται, αλλά ικανή να κυβερνά με κοινωνική ευαισθησία, με ρεαλισμό, με ευθύνη. Και σε αυτή την υπόθεση οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι, βάζοντας κατά μέρους σκοπιμότητες και προσωπικές στρατηγικές»
Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ανέφερε επίσης πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αποδέκτης συγκεκριμένης πρότασης από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η πολιτική του στάση δεν εξαρτάται από ανταλλάγματα – για το εάν θα είναι ή όχι σε κάποια λίστα.
Εκτίμησε επίσης πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει απώλειες μετά τη δημιουργία της Λαϊκής Ενότητας ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασιών είπε ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποτάμι είναι το παλαιό σύστημα, που ευθύνεται για την κατάσταση της χώρας.
ΠΗΓΗ

on 5:36 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Στηρίζει και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.