Το σφηνάκι που «χάλασε» τον Μεϊμαράκη


Στις συνεχείς και με το γνωστό του ύφος ατακαδόρικες επιθέσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «απάντησε» με ένα ανέκδοτο που μάλλον «χάλασε» τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Αλέξης Τσίπρας: «Κύριε Μεϊμαράκη, μου θυμίζετε τον μεθυσμένο που έχει πιει τρία μπουκάλια ουίσκι, πίνει και ένα σφηνάκι από πάνω. Ξυπνάει την άλλη μέρα στο νοσοκομείο και λέει “αυτό το σφηνάκι με κατέστρεψε».

Νωρίτερα, ο κ. Μεϊμαράκης είχε φροντίσει να «φορτώσει» τον πολιτικό του αντίπαλο, επαναλαμβάνοντας ότι έχει υποστεί «μετάλλαξη» και έχει γίνει «νεομνημονιακός».
ΠΗΓΗ

on 8:49 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Το σφηνάκι που «χάλασε» τον Μεϊμαράκη

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.