Τι κατάλαβε η Σπυράκη από το εκλογικό δίλημμα του «νέου» ενάντια στο «παλιό»;


Μία διαφορετική διάσταση στο δίλημμα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές όταν έκανε βασικό σύνθημα το «ξεμπερδεύουμε με το παλιό».

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας σήμερα στο Mega, προσδιόρισε το παλιό και το νέο με όρους ηλικιακούς. «Με αυτή την ήττα καλούμεθα να αλλάξουμε γενιά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε και πρόσθεσε ότι «χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο νεότερο, γιατί το δίλημμα παλιό ή νέο λειτούργησε και είναι προφανές ότι λειτούργησε εις βάρος μας. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο, ο οποίος θα απευθυνθεί στο ευρύτερο ακροατήριο της κεντροδεξιάς αλλά και στο μεταρρυθμιστικό κέντρο. Είναι προφανές ότι όσοι πήγαν στην κάλπη κατά πλειοψηφία έκαναν κεντροαριστερή επιλογή» εξήγησε η Μαρία Σπυράκη.
ΠΗΓΗ

on 11:59 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Τι κατάλαβε η Σπυράκη από το εκλογικό δίλημμα του «νέου» ενάντια στο «παλιό»;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.