Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν είναι… καλλιστεία


Τα όσα διέρρευσαν οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, υπενθυμίζουμε, θα είναι ένας εκ των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος.

Κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζοντας τοποθέτηση των συνεργατών του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν τα εξής: «Οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι λέμε. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν 15 Νοεμβρίου».
ΠΗΓΗ

on 5:37 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν είναι… καλλιστεία

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.