Φεύγει ο Αντώνης Σαμαράς από την Ελλάδα;


Ισχυρά ερείσματα στο εσωτερικό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) φαίνεται ότι διαθέτει ο Αντώνης Σαμαράς. Τέτοια, δε, που μπορεί να του ανοίξουν διάπλατα την πόρτα για τη θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Βέβαια για να κλείσει η… δουλειά, χρειάζεται η «σφραγίδα» της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία ως γνωστόν ασκεί σημαντικές επιρροές (CDU) στις τάξεις των Ευρωπαίων Συντηρητικών.

Η θητεία, πάντως, του σημερινού Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του γνωστού μας από τις διαπραγματεύσεις πολωνού Πρωθυπουργού, Ντόναλντ Τουσκ, λήγει στις 31 Μαΐου 2017. Πρόκειται για τον τύπο που είχε στο Αλέξη Τσίπρα «the game is over…»
ΠΗΓΗ

on 11:08 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Φεύγει ο Αντώνης Σαμαράς από την Ελλάδα;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.