Και άρση ασυλίας και πρόστιμο στον Αλέξη Μητρόπουλο!

Η δικογραφία που αφορά στο αίτημα της άρσης ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, έφυγε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη Βουλή, σύμφωνα με το Mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει επιβληθεί μέχρι και πρόστιμο στον κ. Μητρόπουλο!...

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης κρίνει προς πρέπει να αρθεί η ασυλία του κ. Μητρόπουλου για το αδίκημα τη φοροδιαφυγής.
Όσον αφορά την επιβολή προστίμου, το τηλεοπτικό κανάλι υποστήριξε ότι με την υπ΄  αριθμ.  3792/2015 οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών μεταρρυθμίστηκε παλαιότερη απόφαση και οριστικοποίησε το πρόστιμο σε 375.329,08 ευρώ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εν λόγω  τηλεοπτικό σταθμό  το «δια ταύτα» της υπ΄ αριθμ. 3792/2015 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, αναφέρει ότι “δέχεται εν μέρει, μεταρρυθμίζει την 482/2013 απόφαση της επιτροπής διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών του άρθρου 70Α του ν. 2238/94, περιορίζει το πρόστιμο που τού έχει επιβληθεί με την 459/2013 πράξη του προϊσταμένου της  Δ”  Δ.Ο.Υ. Αθηνών στο ποσό των 375.329,08 ευρώ”.
ΠΗΓΗ

on 4:19 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Και άρση ασυλίας και πρόστιμο στον Αλέξη Μητρόπουλο!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.