Ένα πρόσωπο κλειδί της κρίσης, ινγκόγκνιτο στην Ελλάδα


Ποιος είναι ο Ρέζα Μογκαντάμ, ο οποίος βρέθηκε ινκόγνιτο στην Αθήνα για επαφές με πολιτικά στελέχη και οικονομικούς παράγοντες.

Το όνομα Ρέζα Μογκαντάμ, ενδεχομένως να μην "λέει" πολλά, σε πολλούς. Για τους βαθείς γνώστες, όμως, του ελληνικού δημοσιονομικού προβλήματος...
, που έχει πυροδοτήσει την μεγάλη κρίση των τελευταίων έξι χρόνων και συνεπακόλουθα τις αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες όλο αυτό το διάστημα (με τελευταία, τη χθεσινή), είναι εμβληματικό.

Κι αυτό γιατί ο κ. Μογκαντάμ ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ και τώρα έχει αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στην Global Capital Markets της Morgan Stanley.

Για την ιστορία, θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι προσωρινά στη θέση του, στο ΔΝΤ, από τη στιγμή που αποχώρησε, τοποθετήθηκε ένας άλλος πολύ γνώριμος, στους Έλληνες, ο κ. Πολ Τόμσεν. Το γεγονός - κι αυτό - είναι από μόνο του ενδεικτικό του πόσο κρίσιμο ήταν το πόστο από το οποίο αποχώρησε, στο ΔΝΤ. Και γίνεται ακόμα κρισιμότερο από την ώρα που πήρε την άγουσα για τη θέση του Νο2 στην Global Capital Markets της Morgan Stanley.
Το τελευταίο νέο, σχετικά με τον κ. Μογκαντάμ λοιπόν είναι ότι βρέθηκε ινκόγνιτο στην Αθήνα για επαφές με πολιτικά στελέχη και οικονομικούς παράγοντες. Η πηγή που μας ενημέρωσε είναι κατηγορηματική και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα μας έχει και λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των επαφών του επί ελληνικού εδάφους!
ΠΗΓΗ

on 5:35 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ένα πρόσωπο κλειδί της κρίσης, ινγκόγκνιτο στην Ελλάδα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.