Ο Μεϊμαράκης έθεσε…Ζήτημα Ύψους


Ψήλωσε πολύ ξαφνικά ο κ. Τσίπρας; Είπαμε, εντάξει!

-Παρατήρηση στον σκηνοθέτη της ΕΡΤ που είχε την ευθύνη για το ντιμπέιτ, έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στα μέσα περίπου της τηλεμαχίας, ο οποίος σχολίασε πως το πλάνο έδειχνε τον Αλέξη Τσίπρα ψηλότερο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κοίταξε το μόνιτορ και σχολίασε ” Ψήλωσε ο κ. Τσίπρας. Κύριε σκηνοθέτα σας παρακαλώ να μας δείχνετε ισοϋψείς “, είπε γελώντας. Ωστόσο το αστείο του δεν τέλειωσε εκεί και στη συνέχεια ο ίδιος άρχισε να λυγίζει τα πόδια και να κάνει βαθύ κάθισμα, ενώ οι δημοσιογράφοι στην απέναντι πλευρά ξέσπασαν σε γέλια.
“Θα παρακαλούσα τον σκηνοθέτη, επειδή βλέπω τον κύριο Τσίπρα, ψήλωσε πολύ, εε; Είπαμε εντάξει, ας μας έχει ισοϋψείς. Ξέρετε πόση ώρα το παρακολουθώ; Αλλά δεν ήθελα να πω τίποτα”, ήταν οι ακριβείς δηλώσεις, με τον Αλέξη Τσίπρα να ανταπαντά, ότι “δε νομίζω ότι το ύψος έχει σημασία και δεν μετράνε τώρα αυτά”.

Δείτε το απόσπασμα:

Την ίδια στιγμή και εξερχόμενος του Ραδιομεγάρου, ο πρόεδρος της ΝΔ, απηύθυνε καταγγελίες εναντίον της διοίκησης της ΕΡΤ για τη διαχείριση του ντιμπέιτ, αλλά και για την αυξομείωση του ύψους, που όπως επεσήμανε ο ίδιος, ενημέρωσε σχετικώς σε διάλειμμα, πριν χρειαστεί να το τονίσει δημοσίως, ωστόσο δεν εισακούστηκε το αίτημά του.
«Έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε, πως συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ. Ό,τι και να κάνει, η ΝΔ θα πάει μπροστά», δήλωσε εξερχόμενος. «Με το ύψος;», τον ρώτησε δημοσιογράφος για να απαντήσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Όχι μόνο… Από το πρωί». «Τι έγινε με το ύψος;» συνέχισε ο δημοσιογράφος. «Εσείς καταλάβατε; Γιατί εγώ ενημέρωσα χωρίς να το πω δημοσίως. Νομίζω ότι έχει καταλάβει όλοι τι έγινε. Ό,τι και να κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ η ΝΔ θα πάει μπροστά», απάντησε.
ΠΗΓΗ

on 8:18 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ο Μεϊμαράκης έθεσε…Ζήτημα Ύψους

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.