Ζωή… μαινόμενη: Ο Τσίπρας διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ
«Αν ξαναβγεί θα είναι η αποθέωση της εξαπάτησης του λαού»

Χειμαρρώδης ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα και για άλλη μια φορά… κάρφωσε τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την "ομάδα Μαξίμου".

"Είμαι πρώτη και επικεφαλής(σ. σ στην Α' Αθήνας) γιατί η ΛΑΕΝ σεβάστηκε τη λαϊκή εντολή και τοποθετήθηκαν όλοι με τη σειρά που είχαν εκλεγεί. Αυτό δεν το είδαμε με την ομάδα Μαξίμου, που τοποθετήθηκαν οι δοτοί", είπε η Πρόεδρος της Βουλής, επιστρέφοντας τα πυρά που εξαπέλυσαν εναντίον της.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά" ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο, αφού όπως υπογράμμισε: "Το κόμμα που με πρότεινε (σσ για πρόεδρο της Βουλής) δεν υπάρχει πια. Το διέλυσε ο κ. Τσίπρας, παραβιάστηκαν όλες οι αποφάσεις, παραιτήθηκε ο γραμματέας του κόμματος και παρακάμφθηκαν όλες οι διαδικασίες". Μάλιστα, δεν δίστασε να εκτιμήσει πως αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, "θα είναι μια αποθέωση εξαπάτησης του λαού" και παρότρυνε τον πρώην πρωθυπουργό να βγει ανοιχτά και επωνύμως να απαντήσει σ' αυτά που δεν έχει απαντήσει.

«Δέσμευση μας ήταν τα δίκια του λαού»
Μιλώντας για την υπογραφή του Μνημονίου από τον πρώην πρωθυπουργό και για το πώς έφτασε σ' αυτή την απόφαση, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε: "εγώ δεν αντελήφθην ποτέ, μέχρι να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η δική μας δέσμευση δεν ήταν για τα δίκια και το συμφέρον του λαού μας. Ότι δεν είναι προς το συμφέρον του λαού να αντιταχθεί σε μια αντιδημοκρατική συνθήκη" και πηγαίνοντας ένα βήμα πιο κάτω εκτίμησε πως όλα αυτά θυμίζουν "το γύψο του Παπαδόπουλου να λέει κάποιος ότι αυτά είναι για το καλό μας".

Το δίλημμα είναι ευρώ ή δημοκρατία
Τέλος, η κ. Κωνσταντοπούλου αφού επεσήμανε πως το μείζον είναι το αν θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, είπε ότι "το δίλημμα που μας τίθεται είναι ευρώ ή Δημοκρατία", προσθέτοντας ότι μία από τις επιλογές είναι και η επιστράτευση του εθνικού νομίσματος, χωρίς είναι η μόνη.
ΠΗΓΗ

on 2:07 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ζωή… μαινόμενη: Ο Τσίπρας διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.