Τσίπρας σε Μεϊμαράκη: Δεν σε θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη

Εκλογές 2015 - Τσίπρας σε Μεϊμαράκη: Δεν σε θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη
Σκληρή επίθεση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά απαντώντας ουσιαστικά στον Πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος το πρωί τον κατηγόρησε ότι επιχειρεί να αποδράσει και τον χαρακτήρισε αυτοφωράκια....

Ο κ. Τσίπρας είπε πως στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη δεν βλέπει ούτε αυτοφωράκια, ούτε συνεργάτη. Μάλιστα πρόσθεσε πως οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν ο κ. Μεϊμαράκης να γίνει αυτοφωράκιας της ήττας του κόμματός τους.

«Ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος σε μένα χρησιμοποίησε όρο που κυκλοφορεί στα παράνομα μαγαζιά τη νύχτα όταν έρχεται ο έλεγχος. Εγώ όμως δεν τον θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη. Οι βαρόνοι του κόμματός του τον θέλουν, αλλά για αυτοφωράκια της ήττας».

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θεωρεί πως το επόμενο διάστημα το πιστόλι θα βγει από τον κρόταφο και θα μπει στα θηκάρια και θα έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα βήματα.

Έκανε και πάλι λόγο για παθογένειες του πολιτικού συστήματος και αναφέρθηκε αόριστα στα «μεγάλα συμφέροντα που μας κρατάνε στάσιμους».

ΠΗΓΗ

on 4:11 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Τσίπρας σε Μεϊμαράκη: Δεν σε θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.