Καμμένος σε κανάλι της ΠΓΔΜ: «Η Μακεδονία είναι ελληνική»


Λάβρος κατά των Σκοπιανών ο Πάνος Καμμένος.

Προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την τελετή ορκωμοσίας, ρωτήθηκε από την ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού Kanal 5 της ΠΓΔΜ, αναφορικά με το μακεδονικό και τη σύνθετη ονομασία.

Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας τάχθηκε κατά της χρήσης του όρου "Μακεδονία" στην ονομασία των Σκοπίων προσθέτοντας με νόημα: «Για το όνομα θα πρέπει να μάθετε ότι θα πρέπει να σεβαστείτε την ιστορία της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Σάνιας Ρίστοβσκα, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαφορετική άποψη και πως είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας, ο υπουργός Άμυνας -φανερά εκνευρισμένος- αρνήθηκε να απαντήσει.

Στο μεταξύ, η θέση του κ.Καμένου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του πρωθυπουργού κ.Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επανειλημμένως έχει ταχθεί υπέρ σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις.
ΠΗΓΗ

on 6:30 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Καμμένος σε κανάλι της ΠΓΔΜ: «Η Μακεδονία είναι ελληνική»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.