Πως τα φέρνει η… Ζωή


Με την αποκρυστάλλωση των εκλογικών αποτελεσμάτων ένα βασανιστικό ερώτημα άρχισε να πλανιέται πάνω από τα δημοσιογραφικά γραφεία:

Ποιος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Σύμφωνα με τα πολιτικά ειωθότα η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής, η οποία διατηρεί τη θέση της έως ότου σχηματιστεί κυβέρνηση και οριστεί αντικαταστάτης της, οφείλει να προσέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να κοινοποιήσει επισήμως στον Προκόπη Παυλόπουλο τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών.

Θα το κάνει;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πάντως, έχει δείξει ότι αρέσκεται στην τήρηση των τυπικών λεπτομερειών. Γι΄ αυτό, άλλωστε, επέμενε ότι την απόφαση για προσφυγή σε εκλογές έπρεπε να της την… ενεχειρίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
ΠΗΓΗ

on 11:57 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Πως τα φέρνει η… Ζωή

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.