Βενιζέλος: Επικίνδυνο το παράλληλο πρόγραμμα του κ. Τσίπρα όσο το παράλληλο νόμισμα


«Το παράλληλο πρόγραμμα του κυρίου Τσίπρα είναι τόσο επικίνδυνο όσο το παράλληλο νόμισμα», ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. «Έχει δύο σύμπαντα στο κεφάλι του, είναι ο ριζοσπάστης αντιμνημονιακός, αλλά και ο υπεύθυνος νεομνημονιακός», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «στη κυβέρνηση μετά τις εκλογές σωστό είναι να συμμετέχουν όλοι, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι». Όσον αφορά στο αν το ΠΑΣΟΚ θα προσχωρήσει και θα συμφωνήσει στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Βενιζέλος διερωτήθηκε ποιο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όσα έλεγε ο κύριος Τσίπρας επτά μήνες πριν ή όσα λέει τώρα;

«Εγώ ήδη από το 2012 ζητούσα επιμόνως τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, εφόσον από τότε διατεινόταν ότι είναι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας», επισήμανε ο κύριος Βενιζέλος και πρόσθεσε πως υπάρχει εθνική ανάγκη που επιβάλει τη συνεργασία με όλους τους παράγοντες.

Εμείς είμαστε παλιοί, έχω κάνει πολλά χρόνια υπουργός και βουλευτής, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που μέχρι προχθές ήταν σύντροφοι στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αλληλοσπαράσσονται, είναι το νέο; διερωτήθηκε ο κύριος Βενιζέλος. Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε, καθώς υποστήριξε ότι είχε στείλει τον κύριο Βαρουφάκη στην Ευρώπη να υπονομεύει ουσιαστικά το προφίλ της χώρας και η πραγματική διαπραγμάτευση έγινε μετά το δημοψήφισμα. «Γι’αυτό και ο κύριος Τσίπρας μιλά πάντα για τις 17 ώρες διαπραγμάτευσης» επισήμανε ο κύριος Βενιζέλος.

Κατηγόρησε ακόμα τον πρώην πρωθυπουργό ότι «έπεσε στην παγίδα των ψευδαισθήσεών του» γιατί δεν κατάλαβε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη και τόνισε πως όλη η στάση του δεν έφερε τίποτα καλό για τους Έλληνες.
ΠΗΓΗ

on 9:21 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Βενιζέλος: Επικίνδυνο το παράλληλο πρόγραμμα του κ. Τσίπρα όσο το παράλληλο νόμισμα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.