Καμμένος: Ο Τσίπρας κι εγώ προτιμήσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας παρά την Ελλάδα


Κάποιοι «πληρώνουν δημοσκοπικές εταιρείες» για να φανεί πως δεν μπαίνουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή, λέει


Μαχαιριά στο κορμί της Ελλάδας θα ήταν η ρήξη με τους δανειστές, δηλώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. «Γι' αυτό ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ προτιμήσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας και τα κόμματά μας, παρά να πυροβολήσουμε την Ελλάδα», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συνακτών.

Ο κ. Καμμένος αναφέρει ότι Γερμανοί, μεγάλα συμφέροντα και funds της Αμερικής προχεσδίαζαν την έξοδο της χώρας μας από την Ε.Ε. και τη μετατροπή της «σε μια πτωχευμένη χώρα, όπου θα κρεμάγαμε τον Τσίπρα και τον Καμμένο προκειμένου να εξιλεωθεί ο λαός, που θα είχε οδηγηθεί σε έναν εμφύλιο».

Σχολιάζοντας το κάλεσμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στους ψηφοφόρους των ΑΝ.ΕΛΛ. να επιστρέψουν στη ΝΔ, υπογραμμίζει ότι «ο κ. Μεϊμαράκης θα πρέπει να αντιληφθεί πως αντί να γυρίζει στην πολιτική του κουτσαβακισμού, μετατρέποντας την καμπάνια της ΝΔ σε βιβλίο του Τσιφόρου, θα πρέπει να αποβάλει από τη ΝΔ όλους εκείνους που μετέτρεψαν ένα κόμμα που στήριξε τη δημοκρατία σε ένα ακροδεξιό μόρφωμα».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το κόμμα του να μην μπαίνει στη Βουλή, σημειώνει ότι έχουν αποβεί άκαρπες οι προσπάθειες ορισμένων που «πληρώνουν δημοσκοπικές εταιρείες για να δημιουργούν την αίσθηση ότι δεν μπαίνουμε στη Βουλή». «Τα εργαλεία της μεταπολίτευσης, οι νονοί της πολιτικής που είναι οι δημοσκοπικές εταιρείες, έχουν πλέον εξευτελιστεί στα μάτια του ελληνικού λαού και έχουν απαξιωθεί πλήρως», πρόσθεσε.
ΠΗΓΗ

on 6:46 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Καμμένος: Ο Τσίπρας κι εγώ προτιμήσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας παρά την Ελλάδα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.