Χριστοδουλάκης: Υπερβολικές χρεώσεις στους καταναλωτές από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει πάει η υπόθεση για τις υπερβολικές χρεώσεις με τις οποίες επιβαρύνουν τους καταναλωτές οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με όσα δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο νέο ανεξάρτητο υπουργείο υποδομών. Αν και ο κ. Χριστοδουλάκης δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα συζητάτε ευρέως και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «στη διάρκεια της σύντομης θητείας μου, εντόπισα ένα θέμα υπερβολικής χρέωσης των καταναλωτών κινητής τηλεφωνίας, με διάφορα τερτίπια που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να χρεώνουν ανυποψίαστους καταναλωτές και ζήτησα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού να μεριμνήσει, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο εν αγνοία υπερχρέωσης ανυποψίαστων καταναλωτών». Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά τους οι ίδιες οι εταιρίες, δηλώνουν άγνοια για το θέμα. Ο πρώην υπουργός, Νίκος Χριστοδουλάκης θα παραμένει άτυπος σύμβουλος στην προσπάθεια του υπουργείου για την συγκέντρωση πόρων που είναι απαραίτητοι στην χρηματοδότηση των μεγάλων έργων.

Ο αναβαθμισμένος Χρήστος Σπίρτζης που ανέλαβε για μία ακόμα φορά το δύσκολο έργο του υπουργείου Υποδομών συνέχισε πάνω στις δηλώσεις του κ. Χριστοδουλάκη και επιτέθηκε κατά της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο θέμα, «τυπικά ανήκει στη Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και από εκεί μπορούμε να καταλάβουμε πόσο στρεβλά έχει δομηθεί όλο αυτό το θέμα των ρυθμιστικών Αρχών, όπου το ρόλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού τον παίζει και η ΕΕΤΤ, ή άλλες ρυθμιστικές Αρχές, την ίδια ώρα που αυτές οι ρυθμιστικές Αρχές έχουν αναλάβει το έργο να κάνουν τη ρύθμιση της αγοράς στον τομέα τους, υλοποιούν και διαγωνισμούς. Αυτά είναι παράλογα πράγματα».
ΠΗΓΗ

on 6:22 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Χριστοδουλάκης: Υπερβολικές χρεώσεις στους καταναλωτές από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.