Η Μέρκελ έδωσε συγχαρητήρια στην Τουρκία για τη στάση της στο προσφυγικό!


Η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ επικοινώνησε τηλεφωνικά νωρίτερα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, με αντικείμενο το ζήτημα των προσφύγων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της καγκελαρίας, η κυρία Μέρκελ αναγνώρισε τις «τεράστιες επιδόσεις» της Τουρκίας στη στέγαση και την περίθαλψη πάρα πολλών προσφύγων, ειδικά από τις γειτονικές χώρες Συρία και Ιράκ, ενώ οι δύο ηγέτες «ήταν σύμφωνοι ότι για την ανακούφιση της παρούσας προσφυγικής κρίσης είναι απαραίτητη μια αλληλέγγυα προσπάθεια του συνόλου της διεθνούς κοινότητας».

Επιπλέον, συμφώνησαν ότι «επείγει μια πολιτική λύση της διαμάχης στην Συρία και ότι οι προσπάθειες για κάτι τέτοιο πρέπει να ενταθούν».
ΠΗΓΗ

on 10:41 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Η Μέρκελ έδωσε συγχαρητήρια στην Τουρκία για τη στάση της στο προσφυγικό!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.