Βαρουφάκης σε Ρέντσι: Δεν με ξεφορτωθήκατε


Η απάντηση του πρώην υπουργού στην αναφορά που έκανε ο ιταλός πρωθυπουργός

Απάντηση στον ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι, δίνει μέσω Twitter ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο κ. Ρέντσι είχε αναφερθεί στο αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, αλλά και προσωπικά στο Γιάννη Βαρουφάκη, κατά τη συνεδρίαση της διεύθυνσης του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος. «Και αυτόν τον Βαρουφάκη, για να χρησιμοποιήσω, ας πούμε, τεχνικό όρο, τον ξεφορτωθήκαμε», είπε μεταξύ άλλων ο ιταλός πρωθυπουργός.

Σύντομα ήρθε η απάντηση εκ μέρους του Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος έγραψε: «Δεν ξεφορτωθήκατε εμένα κ. Ρέντζι. Την ευρωπαϊκή δημοκρατία ξεφορτωθήκατε όταν εκβιάσατε τον Αλέξη εκείνο το βράδυ».
ΠΗΓΗ

on 9:31 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Βαρουφάκης σε Ρέντσι: Δεν με ξεφορτωθήκατε

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.