Προβάδισμα ΝΔ σε δημοσκόπηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου


Διαδικτυακή έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δίνει προβάδισμα μίας ποσοστιαίας μονάδας στη ΝΔ, ενώ δείχνει πως στη Βουλή θα μπουν…
οκτώ κόμματα.

Αναλυτικά, η διαδικτυακή έρευνα δείχνει πως πάμε για οκτακομματική βουλή με τους ΑΝΕΛ να μένουν εκτός. Συγκεκριμένα οι δυνάμεις που καταγράφουν τα κόμματα έχουν ως εξής:

ΝΔ 24,6%
ΣΥΡΙΖΑ 23,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,4%
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 7,5%
ΚΚΕ 4,8%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 4,6%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 4,2%
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 3,7%
ΑΝ.ΕΛ. 1,8%

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την ερευνητική ομάδα τριών μεταπτυχιακών φοιτητών κατεύθυνσης Πολιτικής Ανάλυσης του ΑΠΘ και διεξήχθη από τις 31 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2015 και έτσι δεν έχει προλάβει κάποια γεγονότα, όπως την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων με λίστα εκ μέρους των κομμάτων αλλά και την απόφαση για μη συμμετοχή στις εκλογές του Σεπτεμβρίου των κομμάτων ΚΙΔΗΣΟ και ΛΑΟΣ (για τον λόγο αυτό οι ψηφοφόροι τους έχουν προστεθεί στην αδιευκρίνιστη ψήφο).
ΠΗΓΗ

on 5:11 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Προβάδισμα ΝΔ σε δημοσκόπηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.