ΣΟΚ! Μια δημοσκόπηση κόντρα στο ρεύμα! Πρώτο ΚΟΜΜΑ με διαφορά είναι… Μάχη για τη τρίτη θέση!

4a4c0cf6e42bde64da42d338176cc4bf_L


Μια δημοσκόπηση διαφορετική από τις άλλες…

Κόντρα στο ντέρμπι των άλλων εταιριών δημοσκοπήσεων η Bridging Europe για τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου δίνει τα εξής αποτελέσματα ΣΥΡΙΖΑ 26,8%, ΝΔ 18,3%, την Λαική Ενότητα 6,2% και την Χρυσή Αυγή 6,1%.
Η Ένωση Κεντρώων δεν εισέρχεται στην Βουλή, όπως δεν μπαίνει στην Βουλή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1 με 3 Σεπτεμβρίου και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα…
Ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας είναι ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας θα ήθελε κυβέρνηση μη κομματικών ενώ αξιόλογο ποσοστό αναφέρει ότι θα διαμορφώσει άποψη από το debate των πολιτικών αρχηγών
G1G2G3G4G5
ΠΗΓΗ

on 8:10 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΣΟΚ! Μια δημοσκόπηση κόντρα στο ρεύμα! Πρώτο ΚΟΜΜΑ με διαφορά είναι… Μάχη για τη τρίτη θέση!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.