«Βρίζονται» γιατί…συμφωνούν


Η απουσία διαφοράς, ως προς την κυβερνητική πολιτική, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, καθορίζει το επίπεδο και το περιεχόμενο της μεταξύ τους προεκλογικής αντιπαράθεσης. Δυστυχώς, όμως, καθορίζει και το επίπεδο της συνολικής προεκλογικής περιόδου.

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο πολιτικός λόγος των δύο μονομάχων κινείται σε επίπεδα χαμαιτυπείου....
, ενώ οι πρωταγωνιστές δεν κρύβουν τη διάθεση τους να κατέβουν ακόμη χαμηλότερα.

Όσο πιο βαθιά γίνεται η συμφωνία τους για το τι δέον γενέσθαι στη χώρα, τόσο καταφεύγουν στην, γνωστή από το παρελθόν του δικομματισμού, άγονη και αποπροσανατολιστική σκιαμαχία.

Δεσμευμένοι και οι δύο, στους δανειστές, αλλά και στην εγχώρια οικονομική ολιγαρχία, για την εφαρμογή του νέου μνημονίου, προβάλλουν τις μεταξύ τους διαφορές ως προς τη διαχειριστική τους ικανότητα.

Οι κατά παραγγελία των δανειστών εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου γίνονται για να αποτυπωθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα μια ευρεία κοινωνική και πολιτική συναίνεση για τη μνημονιακή πολιτική. Μια συναίνεση που θα εξασφαλίζει τη «σταθερότητα» του αστικού πολιτικού συστήματος και θα εγγυάται την απρόσκοπτη υλοποίηση του προγράμματος για τη μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο των «προστατών» της και του λαού σε «δουλοπάροικο» των πάσης φύσεως αφεντικών του.

Θα το επιτρέψουμε;
ΠΗΓΗ

on 6:25 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for «Βρίζονται» γιατί…συμφωνούν

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.