ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ: Κλείνουν οι Εφορίες - Τι θα γίνει πλέον;


Το κλείσιμο των Εφοριών για τους φορολογούμενους από το 2016 αλλά και τις... αλλαγές στη λειτουργία του ΣΔΟΕ προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης μετά από συνάντηση του με εφοριακούς.

Κανένας πολίτης δεν θα πατάει το πόδι του στην Εφορία από το 2016, αποκάλυψε ο Τ. Αλεξιάδης.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών αρχικά οι επισκέψεις στην Εφορία θα γίνονται μόνο με ραντεβού και σταδιακά μόνο μέσω mail και ταχυδρομικής αλληλογραφίας.

Μάλιστα σε ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟΥ αναφέρεται πως ''οι εφορίες μέσα στο 2016 σταδιακά θα σταματήσουν να υποδέχονται κοινό και όταν απαιτείται προσέλευση στη ΔΟΥ θα γίνεται με ραντεβού για να εξοικονομηθεί προσωπικό για τον έλεγχο''.

Επίσης δρομολογούνται αλλαγές στο ΣΔΟΕ, που προς το παρόν θα λειτουργεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αντικείμενο το οικονομικό έγκλημα, όπλα, ναρκωτικά, διαχειριστικοί έλεγχοι, θέματα απάτης, τήρηση Κοινοτικής νομοθεσίας, ενώ αναμένεται να ενισχυθεί με προσωπικό.
ΠΗΓΗ

on 10:59 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ: Κλείνουν οι Εφορίες - Τι θα γίνει πλέον;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.