Στ. Θεοδωράκης: Θα έχουμε και τέταρτο μνημόνιο αν…

Στ. Θεοδωράκης: Θα έχουμε και τέταρτο μνημόνιο αν…
Το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί, αν δεν εφαρμοστεί θα έχουμε και τέταρτο μνημόνιο, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ πρότεινε να υπάρξει μια ομάδα όχι τεχνοκρατική αλλά με ειδικές γνώσεις, ομάδα με επαΐοντες, που θα πρέπει να καταγράψει κάποιες αδικίες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να τις διορθώσουμε.
Σε σχέση με το τρίτο μνημόνιο ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας θα πρέπει να τηρήσουμε την υπογραφή μας και να διορθώσουμε το μνημόνιο στα μη αποδεκτά ζητήματα.
Επιπλέον είπε ότι στο Ποτάμι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λύσει ζητήματα στην κοινωνία και που γνωρίζουν την σημερινή πραγματικότητα διότι έχουν δουλέψει και ξέρουν τι θα πει δουλειά.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού σχετικά με τις πολιτικές συμμαχίες δήλωσε ότι θεωρεί ότι υπάρχουν σύμμαχοί του και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στη ΝΔ αρκεί αυτοί να σηκώσουν κεφάλι.
Τέλος σχολίασε, ότι είναι τρελός όποιος σκέπτεται νέες εκλογές. "Δεν υπάρχουν περιθώρια για μπαλκόνια και αφίσες".

on 12:01 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Στ. Θεοδωράκης: Θα έχουμε και τέταρτο μνημόνιο αν…

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.