Χρυσή Αυγή: Με την είσοδο Λεβέντη στη Βουλή ο κόσμος θα βλέπει δωρεάν επιθεώρηση


«Προσφυγικό ζήτημα στην Ελλάδα δεν υπάρχει», τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης
Επίθεση στις προηγούμενες κυβερνήσεις έκανε η Χρυσή Αυγή για το μεταναστευτικό στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το κόμμα στη ΔΕΘ.

«Ο πολίτης και ο τουρίστας στα νησιά της χώρας μας αντιμετωπίζουν ένα δημόσιο αφοδευτήριο. Δεν υπάρχει προσφυγικό ζήτημα στην Ελλάδα. Η απόλυτη πλειοψηφία που έρχονται στη χώρα είναι λαθρομετανάστες. Ελάχιστοι είναι από τη Συρία. Δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για το θέμα το κράτος. Η κατάσταση στα νησιά είναι οριακή. Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στον κόσμο. Είδατε τι έπαθαν Καμμένος και Αβραμόπουλος μόλις επισκέφθηκαν τα νησιά. Ο στρατός πρέπει να φυλάξει τα σύνορα της χώρας μας», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

«Θέλω να καλέσω τους Έλληνες πολίτες τους απατεώνες αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων. Τα δύο αυτά κόμματα ψήφισαν τα πιο καταστροφικά μνημόνια για τη χώρα. Οι εκλογές γίνονται για να δημιουργηθεί ο μεγάλος άξονας που θα λαμβάνει τις εντολές από τη Γερμανία».

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εισόδου του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

«Ο κόσμος δεν έχει λεφτά λόγω κρίσης για να πηγαίνει στο Δελφινάριο και να βλέπει επιθεωρήσεις. Με την είσοδο του συγκεκριμένου κόμματος θα έχει δωρεάν διασκέδαση μέσα στην Βουλή».


ΠΗΓΗ

on 6:40 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Χρυσή Αυγή: Με την είσοδο Λεβέντη στη Βουλή ο κόσμος θα βλέπει δωρεάν επιθεώρηση

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.