Μόνο οι πλούσιοι στο Ποτάμι!! Λυμπεράκη: «Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές" ΒΙΝΤΕΟ!!!


«Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές», μας λέει η Αντιγόνη Λυμπεράκη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος στο κόμμα-τρολ, το «Ποτάμι».

«Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές», ναι! Αλλά ευτυχώς που το Ποτάμι παίρνει τις σωστές αποφάσεις, προφανώς γιατί εκεί, στο συγκεκριμένο κόμμα, υπάρχουν μόνο πλούσιοι. Αυταπόδεικτο.
Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα.
Video of Α. Λυμπεράκη: Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές
Γιατί το λέω κόμμα-τρολ; Μα τρολ ανακοινώσεις βγάζει (δείτε εκείνη για τον Αρκά). Οι ανώνυμοι χρήστες του facebook μερικές φορές είναι πιο σοβαροί.
Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Εσείς φταίτε. Φτωχολογιά που είστε, να μην καταλαβαίνετε και να παίρνετε λάθος αποφάσεις. Θα μας καταστρέψετε, να ξέρετε...

ΠΗΓΗ

on 7:26 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Μόνο οι πλούσιοι στο Ποτάμι!! Λυμπεράκη: «Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές" ΒΙΝΤΕΟ!!!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.