Η λίστα Φαλτσιανί θα βάλει «πολλά πόδια σε ένα παπούτσι»


Τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, προεκλογικά έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στα ζητήματα διαφθοράς και στήριξαν την επιχειρηματολογία τους στην πάταξη ενός συστήματος που έχει οδηγήσει τη χώρα στην οικονομική καταστροφή.

Στο θέμα της πάταξης της διαπλοκής και της διαφθοράς επικεντρώθηκε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουΐκ, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

«Εμείς ως διυπουργική Επιτροπή για την πάταξη της διαφθοράς, που φαντάζομαι ότι θα γίνει και στην οποία θα συμμετέχει ο πολύ καλός και αποτελεσματικός συνάδελφός μου Τρύφων Αλεξιάδης, νομίζω ότι θα μπουν πολλά πόδια σε ένα παπούτσι» είπε ο κ. Κουΐκ.
ΠΗΓΗ

on 5:04 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Η λίστα Φαλτσιανί θα βάλει «πολλά πόδια σε ένα παπούτσι»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.